Betalning

Payson 2.0

Hos Norselake.com betalar du tryggt och säkert med Payson. Du kan betala i SEK med kort, faktura, delbetalning och banköverföring. För närvarande kan du betala med följande kort, Visa & Mastercard. Samtliga betalsätt är alltid utan extra kostnad från vår sida, för andra betalsätt än kortbetalning kan extra avgifter tillkomma från Payson. Paysons fullständiga betalvillkor hittar du HÄR.

Stripe

Via stripe kan du betala i SEK eller Euro med Visa, Mastercard eller American Express.

Paypal

Via Paypal kan du betala i SEK eller Euro med Visa, Mastercard eller American Express. Du kan även betala med ditt Paypal-konto.

Leveranser

Leveranstider

Leveranstiden är vanligtvis 2-4 arbetsdagar inom Sverige. För internationella beställningar är leveranstiden ca 5-7 arbetsdagar.

Fraktkostnader inom Sverige

Frakten ingår i priset för beställningar inom Sverige. Om en beställning returneras står kunden för kostnaden för returfrakten.

Fraktkostnader till andra länder

För internationella beställningar tillämpar vi en fast fraktkostnad på 99 SEK.

Leveranssätt

Samtliga försändelser inom Sverige skickas med DHL och kan hämtas ut på en närliggande DHL servicepoint (utlämningsställe). Du får ett sms när dina varor finns tillgängliga på utlämningsstället. Medtag legitimation för att hämta ut dina varor.

Försändelser utanför Sverige samt inom Europa skickas med Fedex Economy eller DHL.

Byten och returer

Bytesrätt

Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan. Varorna måste vara oanvända och i förpackade i en oskadad originalförpackning för att en retur ska kunna godkännas.

Vid returer står kunden för kostnaden för returfrakten. Vi rekommenderar att ni skickar spårbart då vi inte betalar tillbaka pengarna om paketet kommit bort på vägen.

Återbetalning vid kortköp

Återbetalning sker när vi tagit emot den returnerade varan. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet. Det kan ta upp till 14 dagar innan pengarna syns på kontot men normalt går det betydligt snabbare.

Återbetalning vid faktura

Återbetalning sker när vi tagit emot den returnerade varan. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet. Det kan ta upp till 14 dagar innan pengarna syns på kontot men normalt går det betydligt snabbare. Om du har valt faktura eller delbetalning som betalningsalternativ och önskar returnera eller byta en vara så har du som kund ändå ansvar för att betala fakturan inom förfallodatum. Annars kan Payson komma att debitera dig en påminnelseavgift.

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas enorderbekräftelse till den e-postadress som du angav vid beställningen. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är skickade så skickas en orderuppdatering till dig via mail. När din beställning närmar sig ett utlämningsställe nära dig får du ett sms med information om vart och när du kan hämta ut ditt paket. Har du valt Payson faktura eller Payson delbetalning som betalsätt, kan du även få din faktura skickad till din e-post.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från utlämningsstället, kommer vi att debitera dig 99 kronor för returfrakt och administrativt arbete. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är det något fel på varan eller om den är skadad kan du reklamera den. Kontakta Norselake via info@norselake.com för information om hur du går tillväga. Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Personuppgifter

De personuppgifter som du uppger vid köpet lagras i Norselakes kundregister. Uppgifterna skyddas enligt personuppgiftslagen(PUL) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Norselake för att underlätta vår kundkontakt.

Övrigt

Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från hur de uppfattas i verkligheten.