Vilka är Norselake.com?

Norselake.com etablerades under 2016, vi är distributör och återförsäljare av noga utvalda konsumentprodukter. Norselakes ambition är att förse Norden med spännande och nyskapande produkter. Vi letar ständigt efter nya produkter att marknadsföra och intressanta företag att samarbeta med.

Vilka är Keep Pursuing (KP)?

Keep Pursuing är vår första samarbetspartner. KP är ett ungt och snabbt växande företag baserat i Monterey Park, Kalifornien, USA. KP:s tillväxt tog fart i samband med lanseringen av KP Sling på crowdfundingsajten Kickstarter. KP Sling var då en av de mest framgångsrika väsklanseringarna på sajten. Framgångarna fortsatte i samband med lanseringen av KP Duffle, som även den lanserades på Kickstarter. KP Duffle förbokades i över 3500 exemplar under de första 30 dagarna. Vill du ha mer information om KP och deras produkter, ta en titt på deras hemsida. www.keeppursuing.com

Vad kostar frakten?

Frakten ingår i priset för beställningar inom Sverige. För internationella beställningar kostar frakten 99 kronor.

Kan man beställa om man bor utanför Sverige?

Ja vi skickar till alla länder inom EU. Vänligen notera att ytterligare kostnader kan tillkomma för boende i länder som inte är med i europeiska unionen.

Hur lång leveranstid har ni?

Normalt tar leveransen 2-4 arbetsdagar beroende på vart du bor. För internationella beställningar är leveranstiden 3-7 arbetsdagar.

Om du förbokat en vara som inte finns i lager kommer leveranstiden att vara längre än 4 arbetsdagar. Vänligen gå till produktsidan för att få mer information om förväntat leveransdatum.

Kan jag avbeställa eller ändra min order?

Kontakta omgående info@norselake.com för att ändra i en order, ange alltid ordernumret för den order ändringen gäller. Ordern kan fortfarande annulleras om den inte redan har hanterats av vårt lager.

Hur levereras min beställning?

För beställningar inom Sverige skickar vi med DHL servicepoint. För internationella beställningar skickar vi med Fedex economy eller DHL.

Hur lång tid har jag på mig att hämta mitt paket?

(Gäller endast Sverige) Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. När 14 dagar har passerat så skickas ditt paket tillbaka till oss. Hämtar du inte ut ditt levererade paket så blir du debiterad 99 kr för returfrakt och administrativt arbete.

Vad gör jag om något saknas eller är fel vid leveransen?

Om något saknas eller är fel vid leveransen ber vi dig att kontakta info@norselake.com omgående så att vi kan kontrollera vad som hänt.

Vilka valutor kan jag betala med?

Vi accepterar SEK och Euro. Alla priser är angivna i SEK så det Euro-pris som visas kan variera från dag till dag.

Vilka betalsätt kan jag välja på?

Hos Norselake.com betalar du tryggt och säkert med Payson Checkout. Du kan betala med kort (Visa & MasterCard), faktura, delbetalning eller banköverföring.

Vi erbjuder även kortbetalning via Stripe eller betalning via Paypal.

Vad kostar betalalternativen?

Samtliga betalsätt är alltid utan extra kostnad från vår sida, för andra betalsätt än kortbetalning kan extra avgifter tillkomma från Payson. Paysons fullständiga betalvillkor hittar du HÄR.

Kan jag välja faktura som betalalternativ och sedan en annan leveransadress än min folkbokföringsadress?

Ja, om du betalar med Payson kan du byta leveransadress om du har tillgång till Bank ID. Vänligen notera att du i betalningens första steg måste ange postnumret till din folkbokföringsadress annars hittar Payson dig inte. Innan du slutför beställningen kan du dock som sagt byta leveransadress.

Hur gör jag om jag vill byta/returnera en produkt jag köpt?

Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka.

En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Skadade eller använda varor godkännes inte.

I det fall du returnerar en vara får du som kund stå för returfrakten. Vi rekommenderar att du skickar spårbart då vi inte betalar tillbaka pengarna om paketet kommit bort på vägen.